Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş, Talepleri sahada dinlemeye devam ediyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, saha ziyaretleri kapsamında ilçedeki esnafları tek tek dolaşıp, talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Bir yandan rutin belediyecilik çalışmaları diğer yandan vizyonel projelerle ilçeye hizmet etmeye devam eden Başkan Kuş, periyodik hale getirdiği saha ziyaretleriyle de talepleri birinci ağızdan dinliyor. Hafta içi merkez hafta sonu kırsal mahalle gezileriyle esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Kuş, kendisine iletilen talepleri, ilgili birimlere aktararak çözümüne yerinde katkı sağlıyor. Son olarak Eyüp Peygamber caddesinde esnafı ziyaret eden Başkan Kuş, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bölge esnafını tek tek dolaşan ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Kuş,” İlçemizi esnafımız ve vatandaşlarımızla birlikte yönetmeye devam edeceğiz.” Dedi

Saha ziyaretleriyle talepleri yerinde dinlediklerinin altını çizen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş açıklamasında şunları söyledi,” İlk günden itibaren esnaf gezilerimize devam ediyoruz. Bugün de Eyyüp Peygamber caddemizdeyiz. Esnaf ve vatandaş kardeşlerimiz ile hasbihal ediyoruz, sıkıntıları dinliyoruz. Acil çözülmesi gereken sıkıntıları ilgili başkan yardımcımıza yönlendiriyoruz ve çözüme kavuşturuyoruz. Diğer talepleri de not alıyoruz ve program dahilinde yerine getireceğiz. Vatandaşlarımız ile bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. Kendileri ile sohbet edip, sorunları yerinde görmek, çözüme kavuşturmak, hasbihal etmek bizlere ayrıca mutluluk veriyor. Ben esnaf ve vatandaş kardeşlerimize şükranlarımı iletiyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48