Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş, Sözlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Direkli mahallesinde yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden ve kısa bir süre sonra açılışı yapılıp, bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak Kapalı Semt Pazarını Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Dağ ve teknik ekiple birlikte inceledi. Direkli mahalle sakinlerinin en büyük taleplerinden biri olan kapalı semt pazarı yapım çalışmalarınsa sona gelindi. 1600 metre karelik alanda yapım çalışmaları süren Pazar yerinin hemen bitişinde de zabıta karakolu da yapılıyor. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan semt pazarındaki çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Dağ ile birlikte inceleyen ve çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgiler alan Başkan Kuş, modern kapalı semt pazarının ocak ayının sonunda bölge sakinlerinin hizmetine gireceğini söyledi.

Verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,” direkli mahalle sakinlerimizin bizlerden semt pazarı talebi vardı. Söz vermiştik. Temelini attık. Hamd olsun şimdi bitirme aşamasına getirdik. Sadece direkli mahallesinde yaşayan sakinlerimiz değil, çevre mahallelerin de faydalanacağı bir alan olacak. Yine vatandaşlarımızın bizlerden zabıta karakolu talebi vardı. Haklıydılar. Onun da sözünü vermiştik. Semt pazarının hemen bitişiğinde zabıta karakolumuzun da yapımı tamamlanma aşamasında. İnşallah ocak ayının sonunda her iki açılışımızı birlikte yapacağımız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48