Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş, sahada talepleri dinlemeye devam ediyor
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ramazan ayında da esnaf ve vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye ve yerinde çözümler üretmeye devam ediyor. Seçildiği ilk günden itibaren sahada olan, talepleri birinci ağızdan dinleyen ve yerinde çözümler üreterek, kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ramazan ayında da sahadan bir an olsun ayrılmıyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş son olarak Yardımcı kırsal mahallesine gitti. Eyyübiye Belediyesinin bölgede yaptığı çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek üzere bölgeye giden Başkan Kuş, bölge sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Yol güzergahındaki esnafı tek tek ziyaret edip hayırlı ramazanlar dileyen Başkan Kuş, esnaf ve vatandaşların taleplerinin çözümü için de anında müdahalelerde bulundu. çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Kuş, çocukların yeni oyun gurubu talebinin de hemen yerine getirilmesini istedi. Saha ziyaretleriyle vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kuş,” ilçemizi esnafımız ve vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49