Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor valı tuna buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş, Mahalle Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahalle temsilcileriyle bir araya gelip, mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini dinledi. Rutin mahalle gezileriyle vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Kuş, mahalle temsilcileriyle de bir araya gelip, mahallenin ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda düzenlenen programa; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Süleyman Elgün, Yasin Fırat Çiftçi, Nihat Kılıç, AK Parti Eyyübiye İlçe Koordinatörü Metin Çadırcı ile birlikte mahalle başkanları ve temsilcileri katıldı. Mahalle temsilcilerinin taleplerini dinleyen Başkanlar, taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimleri anında talimatlandırdı. Oldukça verimli geçen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıda konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Biz birlikte büyük bir aileyiz.” Dedi.
Mahalle gezileriyle talepleri yerinde dinlediklerini belirten Başkan Kuş,” Bugün de mahalle temsilcilerimizle bir aradayız. Onlarla da sık sık bir araya gelip, ilçemizle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Talepleri dinleyip, bu taleplerin yerine getirilmesi için ilgili arkadaşlarımızı harekete geçiriyoruz. İlçemiz için gecemizi gündüzümüze katıp, var gücümüzle çalışmaya dün olduğu gibi bügün de devam edeceğiz. “ dedi.
İl Başkan Yardımcısı Süleyman Elgün ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da birer konuşma yaparak, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verd

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49