Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş: İstihdam Konusunda Ciddi Adımlar Atacağız

Eyyübiye Belediyesi’nin inşa ettiği fabrika binasında incelemelerde bulunan Vali Ayhan, Başkan Kuş ve OSB Bölge Müdürü Osman Oktay’dan çalışmalar hakkında bilgi alarak, “İlimize kazandırdığımız her fabrika, yeni bir iş ve güzel bir gelecek demektir” dedi.

Vali Ayhan’a fabrika yatırımı hakkında bilgiler veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, inşaatı hızla devam eden fabrika binasının bir ay içerisinde tamamlanacağını ve üç aya kadar makinelerin çalışmaya başlayacağını söyledi.

Eyyübiye’nin en önemli sorunlarının başında istihdam olduğunu dile getiren Başkan Kuş, “Eyyübiyeli kardeşlerimize sözlerimiz vardı ve şimdi sözlerimizi bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce de ifade etmiştik, Eyyübiye ilçemiz, Türkiye’nin en dezavantajlı ilçesi ve Eyyübiye’de yaşayan vatandaşlarımızın istihdam konusunda ciddi sıkıntıları vardı. İş konusunda Eyyübiyeli kardeşlerimizin önünü açacağımızı ifade etmiştik.

Aylar önce temelini attığımız fabrikamızın inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. İnşallah bir ay sonra anahtar teslimini alacağız ve üç ay içerisinde makineler çalışmaya başlayacak. Böylece hem ilimize çok ciddi manada katkı sunmuş olacak hem de istihdam noktasında çok ciddi adımlar atmış olacağız. Fabrikamız, şimdiden ilimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Eyyübiye Belediyesi’nin inşa ettiği fabrika binasındaki incelemelerin ardından yine OSB’de faaliyet gösteren bir giyim fabrikasını ziyaret eden Başkan Kuş, burada da fabrika yetkilisi Yıldıray Elmacı’dan çalışmaları hakkında bilgi alarak, işçilerle sohbet etti. Başkan Kuş’a OSB ziyaretinde, Başkan Yardımcısı Sait Kaya da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48