Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş, "Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Sera Kent çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un seçim vaatlerinden biri olan Sera Kent Projesi ilk etap yapım çalışmalarında sona gelindi. Eyyübiye Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonrası çalışmaların geçtiğimiz ay başladığı bölgede, yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Ekiplerin hummalı bir şekilde çalıştığı alanı beraberinde İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve teknik ekiple birlikte inceleyen Başkan Kuş, teknik ekipten çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Projenin kısa süre içinde hayata geçirilmesi için hızlanma talimatı da veren Başkan Kuş, sera kent ile ilerleyen etaplarla birlikte binlerce kişiye iş istihdamı sağlayacaklarını belirtti.

Sera Kent için söz verdilerini ve projenin seçim vaatlerinden biri olduğunu belirten Başkan Kuş, “ Çok şükür bir sözümüzü daha yerine getirdik. İlçemizin gençlerine istihdam oluşturacak bu çalışmamız tamamlanma aşamasında. Bu daha 1. Etap. İnşallah uzun soluklu düşünüp, binlerce kişiyi istihdam edecek boyuta taşımayı amaçlıyoruz. Eyyübiye için gece gündüz çalışırken bu traz istihdam projeleri ile bir nebze de olsa istihdama katkı sağlamaya devam edeceğiz. Sera kent projemiz şimdiden hayırlı olsun.” Dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da,” Başkanımızla birlikte seçim sözlerimizden biriydi. Çok şükür bir söz daha yerine geldi. İnşallah yıllar içinde binlerce kişiye istihdam sağlayacak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48