Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması karakopru

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN YKS İÇİN KURULAN KRİZ MASASINA ZİYARET
Başkan Ekinci, sabah saatlerinde Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından YKS sınavlarına girecek öğrencilerin sorun yaşamaması için öğretmen evi önünde kurulan kriz masasını ziyaret ederek, masa yönetiminden bilgi aldı.
Masa yönetimine, öğrencilerin sorun ve sıkıntı yaşamaması için talimat veren Başkan Ekinci, daha sonra Kriz masasına oturarak, öğrencilerden gelen istek ve taleplerle bizzat kendisi ilgilendi.
Tüm ekipleriyle öğrencilerin sorun yaşamaması için saha olduklarını belirten Başkan Ekinci, tüm imkânları ile öğrencilerin hizmetinde olduğunu söyledi.
Geleceğin teminatı olan gençlerin sınavda emeklerinin karşılığını almaları temennisinde bulunan Başkan Ekinci, İlçede gençlere yönelik yapılan ve yapılacak büyük yatırımlara dikkat çekerek, Viranşehir gençlerine yatırımların devam edeceğini kaydetti.
Yaklaşık bir saat masayı yöneten Başkan Ekinci, öğrencilerin sınava girecekleri saatin ardından masadan ayrıldı.
Öğrenci ve öğrenci velileri ise, desteklerinden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49