Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den Yeni Yıl Mesajı

Başkan Ekinci mesajında, 2022’nin sağlıklı, huzurlu ve umut dolu bir yıl olması temennisinde bulunarak, hemşerilerinin yeni yılını kutladı.

Mesajında 2021 yılını da değerlendiren Başkan Ekinci,“Değişen ve gelişen bir Viranşehir için” için aşkla ve gayretle olan çalışmalarını yeni yılda da tempo artırarak sürdüreceklerini belirterek şunları kaydetti. “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren verdiğimiz sözleri bir bir gerçekleştirmek ve yeni projeler üretmek için yeni yılda da aynı kararlılığımızı sürdüreceğiz. İnşallah yeni yılda çok daha verimli, yoğun çalışmalarda bulunacak, 2021 yılında Hürriyet Mahallesinde Gençlik Merkezi, Şırnak Mahallesinde yarı olimpik yüzme havuzu ve yapımı devam eden Millet Bahçesi gibi hayata geçirdiğimiz projelerin yanında yeni yılda yeni projelerimizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Her yeni yıl bir umuttur ve geleceğe dair temiz bir sayfadır. Biz de bu yeni yılda kendimizi yenileyerek, geliştirerek, vatandaşımıza hizmetin en güzelini getirme adına gece gündüz durmadan çalışacağız. Güzel şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için geliştirmeye ve kalkındırmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, yeni yılın başta ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49