Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinciden Türk Kızılay’a Kurban Bağışı

Viranşehir Türk Kızılay Şube Başkanı Abdülkerim Etli ve beraberindeki heyet Viranşehir belediyesine gelerek başkan Ekinci'yi makamında ziyaret etti. Etli, organizasyonları hakkında Başkan Ekinci'ye bilgi verdi. Bunun üzerinde Başkan Ekinci ise Türk Kızılay Viranşehir Şubesine 4 kurban bağışta bulundu. Türk Kızılay'ın önemine değinen Başkan Ekinci, "Nerede bir mazlum varsa, nerede bir yetim varsa Türk Kızılay orada. Bu nedenle Türk Kızılay’ı sürekli desteklememiz gerekir. Kızılay'ı bu önemli organizasyon için tebrik ediyorum." dedi.Türk Kızılay'ı Viranşehir Şube Başkanı Abdülkerim Etli de Başkan Ekinci'ye bağışı ve desteği için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49