Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den Muhtar Ve Oda Başkanlarına İftar
Viranşehir-Mardin karayolu üzerinde bulunan bir Restoran'da verilen iftar yemeğine, Şanlıurfa Valisi Abdullar Erin, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Güleç, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, Viranşehir Müftüsü Mahmut Kaya, merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları, Oda başkanları ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.
Başkan Salih Ekinci, gelen misafirleri kapıda karşıladıktan sonra Vali Abdullah Erin ile masaları tek tek gezerek muhtarların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi. Okunan ezanla birlikte açılan iftarın ardından dualar edildi.
İftar programında konuşan Başkan Ekinci, katılımlarından dolayı Başta Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin olmak üzere, Mahalle muhtarları, Oda başkanları, belediye meclis üyeleri ve davetlilere teşekkür etti.
Ramazan ayının önemine ve maneviyatına vurgu yapan Başkan Ekinci, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Ramazan ayının birlik ve beraberliğin, paylaşmanın bol olduğu bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Ekinci, “Bizler zaten muhtarlarımızla her zaman bir araya geliyoruz ama bu sefer de Ramazan ayı vesilesiyle bir araya gelmek istedik. Viranşehir’i seven, Viranşehir için çalışan büyük bir ailenin bireyleriyiz hepimiz. Belediye Başkanı olarak seçildiğim ilk günden beri Viranşehir için nasıl daha iyi hizmet edebilirim, Viranşehir’de nasıl daha güzel işler yapabiliriz diye düşündük ve bu gayretle çalışmalarımızı sürdürdük. Bunu yaparken de en önemli destekçilerimiz muhtarlarımız oldu. Hemen hemen her işimizde muhtarlardan görüş, fikir ve destek aldık. Muhtarlarımızın demokrasi için en önemli bileşenlerinden olduğunu düşünüyoruz. Bu bakımdan da muhtarlarımız ile çalışmaya devam edeceğiz. Her köye, her mahalleye herkese eşit hizmet ettik; siyaseti değil, kardeşliği ve çalışkanlığı esas aldık. İlk günden beri sağladığımız bu birlik ve beraberliğimizin her zaman devam etmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle yüce Rabbim tutulan tüm oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin inşallah. Herkese hayırlı Ramazanlar ve iftarlar diliyorum” dedi.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, Ramazan ayının birlik ve beraberliğe vesile olması dileğinde bulunarak, organizasyondan dolayı Başkan Salih Ekinci ve katılımlarından dolayı muhtar ve oda başkanlarına teşekkür etti.
Muhtarların önemli bir görev yürüttüğünün altını çizen Vali Erin, Devlet’in her zaman Muhtarların yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi. Vali Erin, Davetlilerin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik edip, hayırlı iftarlar diledi.
Programda bir selamlama konuşması yapan Kaymakam Önder Çengel’de, Ramazan ayının önemli bir ay olduğunu belirterek, mübarek ayın birlik ve beraberliğe vesile olması dileğinde bulunarak, katılımcıların Ramazan ayını tebrik etti.
İftarlarını açan mahalle muhtarları, Başkan Ekinci’ye mahalleleriyle ilgili talep ve sorunları dile getirdi.
Başkan Salih Ekinci ise muhtarları dinleyerek acil olan işleri ilk sıraya koyarak ivedilikle yapılacağının sözünü verdi.
Samimi bir ortamda yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programı yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49