Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den Mağdur Aileye Ziyaret
Sitelerde yer alan haberlere göre; İlçenin Şırnak Mahallesinde ikamet eden ve tek geliri engelli çocuğun maaşı olan Kaya ailesinin,6 bin TL fatura borcu gerekçesiyle 25 gün önce elektrikleri kesildi. Anne, baba, biri zihinsel engelli 3 çocuklu ailenin 5 bin 545 TL'si eski olmak üzere 6 bin TL'yi aşkın elektrik borcundan kaynaklı yaklaşık 25 gün önce elektrikleri kesildi. Elektriklerin kesik olduğu 2 odalı evlerinde kırılan pencere camlarını poşetle kapatan aile, karanlıktan kurtulmak için kullandıkları ışıldakları şarj etmek için ise komşunun elektriğini kullandığı belirtilmişti.
Habere duyarsız kalmayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, aileyi ziyaret ederek, duyduğu üzüntüyü ifade etti.
Zor günler geçiren ailenin sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Başkan Salih Ekinci, aileye yalnız olmadıklarını, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ve Viranşehir Belediyesinin imkanları dahilinde her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Yaşadıkları zor koşulları dile getiren Baba Mehmet Salih Kaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu zorlu günlerde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48