Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN EVİ YANAN AİLEYE ZİYARET
Başkan Ekinci, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Belediye meclis üyeleri ve Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ile birlikte Yeni Mahallesi Karacadağ caddesindeki yanan evde incelemelerde bulunan Başkan Salih Ekinci, Mehmet Ali Kılıç ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek yangın mağduru olan aileye gerekli yardımın yapılacağını söyledi.
Viranşehir Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Ekinci, “Yeni Mahallemizde geçtiğimiz gün evi yanan Mehmet Ali Kılıç’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Çıkan yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Başkan yardımcım, Belediye Meclis üyeleri arkadaşlarım ve birim müdürümüzle birlikte yanan evimizde gerekli incelemeleri yaptık.Hiç zaman kaybetmeden ailemize gereken her türlü desteği ve yardımı yapacağız inşallah. Mağduriyet yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Rabbim cümlemizi her türlü görünür, görünmez kazadan ve beladan korusun. Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza el uzatmaya, onlara her konuda destek ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Acı günlerinde de, mutlu günlerinde de daima vatandaşlarımızın yanındayız. Ailemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
Evi yanan Mehmet Ali Kılıç ise, Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48