Öne Çıkanlar Vali Salih Ayhandan Kitap İyileştirir Kampanyasına 500 Kitap ile Destek Lastik Alırken Tarihine Dikkat Edin Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz abdullah erın alı leylak

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den Çat Kapı İftar Ziyareti

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, çat kapı iftar ziyaretleri kapsamında Şimşek Ailesinin misafiri oldu. Çat kapı iftar programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve partililer de katıldı. İftar öncesi gittiği Şimşek Ailesinin evinde aile bireyleriyle sohbet eden Başkan Ekinci ve beraberindekileri, ailenin sıkıntılarını dinleyerek onlarla yakından ilgilendi. Protokol üyeleri, daha sonra iftarlarını Şimşek Ailesi ile birlikte açtı. Başkan Beyazgül ile Ekinci’nin gerçekleştirdiği çat kapı iftar ziyareti vatandaşların yüzünü güldürdü.

Başkan Ekinci ve beraberindekileri, daha sonra Babaç ve Çelikkalem Ailelerine de çat kapı ziyaretinde bulundu. Babaç ve Çelikkalem Ailelelerinin sorun ve taleplerinin yerinde dinlendiği ziyaret, daha sonra sohbet havasında geçti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ramazan ayının tüm güzelliklerini ve maneviyatını vatandaşlarımızla fırsat buldukça paylaştıklarını belirterek, Viranşehir’de gerçekleştirdikleri çat kapı ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49