Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül sanlıurfa Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz 4 Yaralı Lastik Alırken Tarihine Dikkat Edin

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den Asfalt ekibine tatlı ikramı

Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenişehir Mahallesinde alt yapısı biten 17.Caddede başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi, yürütülen çalışmaların son durumu hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı.

Asfalt ekibine kolaylıklar dileyen ve kendi elleriyle tatlı ikram eden Başkan Salih Ekinci, Yenişehir mahallesini daha önce alt yapı şantiyesine, şimdi de üst yapı şantiyesine çevirdiklerini söyledi.

‘Her şey Viranşehir’ sloganı ile başlattıkları üst yapı çalışmalarının ilçe genelinde aralıksız devam ettiğini belirten Ekinci;“Vatandaşlarımızın yaşam alanlarını güzelleştirmek, yaşam kalitesini arttırmak, konforlu ve güvenli yollar yapmak gayretiyle ekiplerimizle beraber gece gündüz sahadayız. Alt yapısı biten alanlarda yenilenmiş, çevre düzenlenmesi yapılmış ve estetik görünüme sahip kaliteli yolları Viranşehir’imize kazandırıyoruz” dedi.

Yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının Yenişehir Mahallesine ve tüm Viranşehir halkına hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Ekinci, hedeflerinin Yenişehir mahallesinde üst yapı çalışmalarını en kısa sürede bitirip, mahalleyi yenilenen yeni yüzüyle halkın hizmetine sunmak olduğunu kaydetti.

Viranşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını büyük bir memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, Başkan Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49