Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yayınladığı mesajında, Türk Ordusu’nun, 100 yıl önce, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarının birini yazdığını belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.
Vatan ve millet aşkıyla gözünü kırpmadan Şehit ve Gazi olan kahramanlarımızın emanetlerine her zaman olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“100 yıl önce vatanımıza kasteden düşmanlar, ecdadımızın sarsılmaz inancıyla karşılaşmış, vatanın müdafaası ve hürriyeti için gözünü kırpmadan savaşan, canını ve malını ortaya koyan ecdadımızın yıkılmayacağını anlamıştır. 30 Ağustos Zaferiyle milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana göstermiştir. Bu zafer, kahraman milletimizin yediden yetmişine, kadınından erkeğine, malından canına tüm varlığını ortaya koyarak, hürriyet ve bağımsızlığın bedelini ödediğinin simgesi olmuş ve tarihteki şerefli yerini almıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle Viranşehir halkı başta olmak üzere tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tüm içtenliğimle kutlarım. Bu günlere ulaşmamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48