Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci: Viranşehir'imizin Geleceğine Hep Birlikte Yön Veriyoruz
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kale Mahallesi Ceylanpınar Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorun, talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Ekinci, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunarak, kendisine iletilen sorunların çözümü için birim müdürlerine talimat verdi. Vatandaşların geçmiş Kurban Bayramı'nı da kutlayan Başkan Ekinci, esnafa ilçede gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği yatırımlardan bahsederek, Viranşehir'i istişare ile yönettiklerine vurgu yaptı.
İnsan odaklı hizmet ve daha güzel bir Viranşehir için ekibiyle birlikte var güçleriyle çalıştıklarının altını çizen Başkan Ekinci, “Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile sürdürdüğümüz hizmetlerimizde halkımızın ve esnafımızın sesine kulak vermek amacıyla göreve geldiğimiz günden bu yana hemen hemen her gün esnafmızı ziyaret ederek onlarla istişare ediyoruz. Viranşehir'imiz için yapacağımız her türlü hizmette, projede ve yatırımda; onların fikrini alarak, onların fikirlerine kulak vererek en güzel şekilde projeler üretmek ve bu projeleri gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde belediye çalışmaları, yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdiklerini, esnafın ve vatandaşların istek, talep ve şikâyetlerini de dinleyerek çözümler ürettiklerini vurgulayan Ekinci, “Bu tür ziyaretlerimizle sıcak ve samimi bir ortamda vatandaş ve esnafımızla iç içe oluyor, Viranşehir'imizle ilgili fikir alış verişinde bulunuyor, rahatça sohbet edebiliyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek hemşehrilerimizin belediyemizden neler beklediğini, gelişen ve büyüyen ilçemizde neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, bizler de yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara bilgiler aktarıyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve istişarede bulunarak Viranşehir'imizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz. Çünkü Viranşehir'li hemşerilerimiz hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49