Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci Ve Milletvekili Özcan’dan Bakan Soylu’ya Ziyaret
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlediği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılışı yapılan ‘Tam Bana Göre Festival’ için Ankara’da bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, fırsatı değerlendirip, TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.
Kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Bakan’a teşekkür eden Başkan Ekinci, Bakan Soylu’ya Viranşehir’de yapacağı projeler ile şehrin sorunlarını iletip, desteklerini istedi.
Bakan Süleyman Soylu ise, ziyaretlerinden ötürü Milletvekili Özcan ve Başkan Ekinci’ye teşekkür edip, Viranşehir için ellerinden gelen desteği ve çabayı sarf edeceğini kaydetti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49