Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci Ve Kaymakam Çengel Sahadaki Personelin Yeni Yılını Kutladı
Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için görev başındaki sağlık, jandarma, emniyet ve itfaiye ekiplerini ziyaret eden Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Önder Çengel’e, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ve İlçe Jandarma Komutanı Uğur Güleç eşlik etti.
İlk ziyaretlerini Viranşehir Devlet Hastanesine yapan protokol heyeti, sağlık personelinin yeni yılını kutladı.
Viranşehir Devlet Hastanesinde yatan hastaları da ziyaret eden Ekinci ve Çengel yatan hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Karakuzu Karakolunda görevi başındaki askerleri beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Ekinci ve Çengel, er ve erbaşların yeni yılını kutladı, tatlı ikramında bulundu.
Mardin yolu üzerindeki uygulama noktasında incelemelerde bulunan Ekinci ve Çengel, denetimlerde durdurulan araçlardaki vatandaşların yeni yılını kutladı, sürücülere tatlı ikram edip, trafik kuralları, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundular.
Başkan Ekinci ve Çengel daha sonra beraberindekilerle birlikte, Yeni Mahalle Karakolu ve Viranşehir İtfaiyesini ziyaret etti. Görevi başındaki personelin yeni yılını kutlayan heyet, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçti.
Yürütülen asayiş uygulamaları ile ilgili İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ve İlçe Jandarma Komutanı Uğur Güleç’ten bilgi alan Kaymakam Çengel İlçe Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezinde telsiz anonsu ile ailelerinden uzak görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49