Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci Şehit ve Gazi Aileleri ile Bayramlaştı
Başkan Ekinci'ye Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Seyit Mücahit Seyit eşlik etti. Başkan Ekinci aileleri tek tek gezerek bayramlarını kutladı. Bu halkın değerlerinin şehit ve gazi aileleri olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, "Bu vatan için evlatlarını şehit vermiş, gazi vermiş aileler en önemli değerlerimizi. Bayramın ilk gününü onlarla geçirip, bayramlarını kutladık. Bu vesile ile tüm şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere İslam aleminin Kurban bayramını kutluyorum. Herkesin aileleri ile sağlıklı ve huzur dolu bayramlar geçirmesini diliyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49