Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci, Resim Sergi açılışına katıldı

Belediyesi Sanat Galerisi’ndeki sergi, 1-7 Temmuz tarihleri arasında hafta içi 10.00-17.00, Cumartesi günü ise 10.00-15.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Vesile Patak kişisel resim sergisi Viranşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediye meclis üyesi Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekincini Eşi Sibel Ekinci ile sanatseverler katıldı..

Başkan Ekinci: ”Toplumların sosyal ve kültürel gelişimi için sanata ve sanatçıya her zaman önem verilmesi gerekir. Sanat bir toplumun hayat damarlarından biridir. Sanata ve sanatçıya verilen değer o toplumun gelişmişliğini gösterir. Biz belediye olarak daima sanatçılarımızın yanında olacağız. Değerli sanatçılarımızla beraber sinema, resim, müzik ve edebiyatın bütün dallarında çocuklarımızı geleceğe daha iyi yetiştireceğiz. Ortaya çıkacak başarılarda da hep beraber övüneceğiz, inşallah” dedi. Başkan Ekinci "Bu güzel sergiye emek veren değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Muhteşem eserlerin olduğu sergiyi görmek isteyen tüm halkımızı sergiye davet ediyorum." diyerek Viranşehirlileri sergiye davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49