Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci : Pusulamiz Tevazu, Samimiyet Ve Gayret

Başkan Ekinci, Tevazu, samimiyet ve gayret ile hafta sonu kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ankara’da döndükten sonra Yenişehir Mahallesi esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Ekinci, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte, Erdeve ve Bayram ailelerinin evlatları Nurefşan ve Veysel çiftinin düğün merasimine katılarak, genç çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.

Evliliğin önemine vurgu yapan Başkan Salih Ekinci, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Dur durak bilmeyen Başkan Ekinci, daha sonra geçirdikleri rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü hastanelerden taburcu olan ve evinde istirahat eden vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Belediye işlerinden sonra bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Ekinci, Tevazu, samimiyet ve gayret ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğini kaydetti.

Vatandaşların hem sevincine hem de üzüntülerine ortak olan Başkan Ekinci’nin duyarlılığı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49