Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci, Müjdeyi verdi!
Viranşehir’de gençliğe yönelik yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, gençlerin yaz aylarında ihtiyaç duyduğu yüzme havuzu talebini de yerine getirdi.
Başkan Ekinci, bu kapsamda Şırnak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.
955 metrekarelik alanda inşa edilen yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, yüzme havuzunun önümüzdeki hafta içerisinde hizmete gireceğini belirterek, Viranşehir’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Spor Toto Başkanlığı’nın desteği ile Şırnak Mahallesi’ne yarı olimpik yüzme havuzu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Ekinci, “Yüzme havuzumuzun inşaatı yaklaşık 1 sene sürdü, önümüzdeki hafta da açmaya hazırlanıyoruz. İnşallah bu havuzumu da hizmete açıp ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ sloganımıza devam ederek, Şırnak Mahallesi ve çevre mahallelerdeki çocuklarımızı hem yüzme öğretmeye hem de yazın sıcaklarında serinleyip yüzmeye davet ediyoruz. Viranşehir’imize, memleketimize ve tüm gençlerimize hayırlı olsun” dedi.
Viranşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzu, 955 metrekarelik alanda inşa edildi. 25 metre uzunluğunda, 1.35 derinliğinde, 12 metre genişliğinde ve 3 kulvarı barındıran yüzme havuzunda; soyunma odaları, yönetim odası, hacim odası, antrenör odası, malzeme ve temizlik odaları bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48