Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN EKİNCİ MÜJDEYİ VERDİ: 10 GÜNE KADAR TESLİM ALACAĞIZ
Mesai kavramı tanımayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hafta sonu mesaisine yapım çalışmalarında sona gelinen Millet Bahçesini inceleyerek başladı.
Başkan Ekinci, sabah saatlerinde beraberinde Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ve Park Bahçeler Müdürü Mithat Kemal Alay ile Millet Bahçesinde incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkilisinden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.
Millet Bahçesini beraberindekilerle birlikte gezen Başkan Ekinci, çalışanlarla sohbet edip kolaylıklar diledi.
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye başkanı Salih Ekinci, Kentin en büyük yeşil alanı olan Millet Bahçesini 10 güne kadar teslim alacaklarının müjdesini verdi.
260 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Viranşehir Millet Bahçesinin sosyal donatıları ve piknik alanları ile Viranşehir'e nefes aldıracağını belirten Ekinci, devasa yeşil alanın kentin vizyonuna da büyük değer katacağını söyledi.
Allahın izniyle 10-15 güne kadar eksikliklerin tamamlanması ile birlikte Millet Bahçesini teslim alacaklarının altını çizen Ekinci, “Yapılacak devir teslim işlemlerinin ardından ilçemizin güzelliğine güzellik katacak, yaşam kalitemizi artıracak Millet Bahçemizin açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunucağız.” Dedi.
Başkan Ekinci, hizmete sunacakları Millet Bahçesinin şimdiden ilçe halkın hayırlı olmasını temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49