Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci, Muhtarları kabul etti
Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir’in kalkınması, gelişimi, noktasında başlattığı uygulama doğrultusunda belirli aralıklarla dernek ve sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve değişik alanlarda gruplarla istişare toplantılarına devam ediyor.
Başkan Ekinci bugün de, Merkez ve kırsal mahalle muhtarları Şark pınar Mahalle Muhtarı Ahmet Yaşar, Germen Kırsal Mahalle Muhtarı Mehmet Kaynak, Başköy Muhtarı İbrahim Pasçı, Tekneli Muhtarı Abdurrahman Çimen, Dinçer Muhtarı Mehmet Kızılboğa, Gözler Muhtarı Münir Atılgan, Toklu Muhtarı M.Emin Demir ve Gözlek Mehmet İsaoğlu Olaçı Mahalle Muhtarı Hadi Yüksel ile bir araya gelerek, mahallelerin sıkıntı ve sorunlarını dinledi.
Her defasında vatandaş, STK ve Muhtarlarla bir araya gelerek ortak akıl ile istişarenin önemine değinen Başkan Ekinci, Muhtarların alandaki gözleri ve kulağı olduğunu söyledi.
Vatandaş, Muhtar ve STK’ların görüş ve gözlemlerinin kendileri için çok önemli ifade eden Başkan Ekinci, Viranşehir’in kalkınması ve gelişimi, noktasında her zaman olduğu gibi bundan sonrada Muhtar ve STK’larla bir araya gelmeye, sorun ve taleplerini dinlemeye devam edeceklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49