Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci Gönüllere Giriyor
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, gece gündüz demeden yerel yönetim hizmetlerini başarılı bir şekilde sürdürürken, bir yandan da sosyal belediyecilikle vatandaşların gönlüne dokunuyor. Çat kapı ziyaretlerini sürdüren Başkan Ekinci, bu kez Hürriyet Mahallesi’nde ikamet eden bir aileye konuk oldu. Eşi Sibel Ekinci ve Belediye Başkan Yardımcısı M.Rağıp Yıldırım ile birlikte aile ile bir araya gelen Başkan Ekinci, aile fertlerinin Ramazan’ı Şerifini kutladı. Ailenin sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Ekinci, bir süre yapılan sohbetin ardından evden ayrıldı.
Başkan Ekinci’nin ikinci adresi ise Anıt Mahallesi’nde görev yapan İmam Zeynel Abidin Emen oldu. Meclis Üyesi Eyyüp Öztürk ile birlikte İmam Emen’in evine giden Başkan Ekinci, ziyarette Kuran Kursu ile alakalı sorun ve talepleri dinledi.
Viranşehir’de gönül belediyeciliğini sergilemeye çalıştıklarını belirten Başkan Ekinci, Ramazan ayının bu güzelliklerini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Ramazan ayının manevi iklimini vatandaşlarımızla gönül gönüle yaşamaya devam ediyoruz. Bu mübarek günlerde bizlere kapılarını ve gönüllerini açan kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Ziyaretten memnun kalan vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49