Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci'den öğrencilere moral
Ankara’da bir dizi temaslarda bulunduktan sonra ilçeye dönen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Kültür Merkezi bahçesinde gençlerle bir araya geldi. Gençlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ekinci, girişimleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle Viranşehir’e yapılacak 200 milyon TL değerindeki projeleri gençlere anlattı. 5 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavına girecek öğrencilerle de bir araya gelerek moral veren Ekinci, tüm öğrencilere başarılar diledi.
Dört yıl sürecek yeni bir eğitim hayatının ilk adımını oluşturan LGS’nin, çocukların istikbalinin şekillenmesinde rol alan önemli sınavlardan birisi olduğunu belirten Başkan Ekinci, “Değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LGS’de başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Bu süreçte öğrencilerimiz için emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyor, fedakârlıklarıyla çocuklarımızı yetiştiren ailelere selamlarımı iletiyor, sınava girecek tüm öğrencilerimizin istedikleri okullara yerleşmesi temennisiyle başarılar diliyorum” dedi.
Gençler de, kendileriyle bir araya gelerek moral veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49