Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Viranşehir'e davet etti
“Daha modern, daha kaliteli, daha yaşanabilir bir Viranşehir için” gecesini gündüzüne katarak çalışan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulunuyor. Başkan Ekinci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında TBMM’de gerçekleşen yerel ve ulusal gündeme dair önemli mesajların verildiği AK Parti Grup Toplantısı’na da katıldı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşen Başkan Ekinci, Viranşehirli hemşerilerinin selamlarını ileterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Viranşehir’e davet etti.
Sosyal medyadan görüşmeye ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Ekinci, “Bugün AK Parti TBMM Grup Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldik.
Kıymetlimiz, milletin adamı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a hemşehrilerimizin selamlarını ilettik ve Sn. Cumhurbaşkanımızı kadim şehir Viranşehir’imize davet ettik. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, tüm Viranşehirli hemşehrilerimize selamlarını gönderdiler. Yüce Rabbim size sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin, sizi başımızdan eksik etmesin Sn. Cumhurbaşkanım” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49