Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci Belediye Personeli İle İftarda Buluştu
Belediye hizmet binası bahçesinde düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, Belediye Meclis üyeleri, Kamu Kurum Müdürleri, Belediye Birim Müdürleri, Memurlar, İşçiler ve aileleri katıldı.
İftar öncesi eşi Sibel Ekinci ile birlikte tüm masaları gezen Başkan Salih Ekinci, Belediye personelinin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi.
Yemeğe katılan personel ve misafirlerle tek tek ilgilenen Başkan Salih Ekinci, personellerle sohbet edip, çocuklarla yakından ilgilendi.
Samimi ve sıcak bir aile ortamda gerçekleşen iftar programında konuşan Başkan Ekinci, katılımlarından dolayı tüm personele ve ailelerine teşekkür etti.
Aynı hedef doğrultusunda birlikte mesai yaptığı ve omuz omuza verip çalıştığı personelleri ve aileleriyle birlikte iftar yapmanın gururu ve huzuru içerisinde olduğunu söyleyen Başkan Ekinci, “Pandemiden dolayı 2 yıl aradan sonra tekrar birlikte iftar yapmayı ve aynı sofrayı paylaşmayı vesile kılan Allah’a hamdolsun.” dedi.
Özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür eden Başkan Ekinci; Birlik ve beraberliğe vurgu yaparak; “Dayanışma içerisinde iş üretme, hizmette verimliliği artırma çabası hizmetlerimizin farkını ortaya koyuyor. Üç yıldır sizlerle ilçemizin bir ucundan diğer ucuna bütün bölgelerindeki yaşam standardını yükseltmek adına çalışıyoruz. Bizler bir ve beraber olduğumuz müddetçe Viranşehir’imizin gelişimine yön verecek hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Yarınlarımızın bugünlerden daha başarılı ve güzel olması için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Okunan ezanla birlikte yapılan iftarın ardından dua edildi. Yemek sonrası Belediye Başkanı Salih Ekinci, yemeğe katılan belediye personeli ile bir süre sohbet etti.
İftar yemeğine katılan personel ve misafirler ise, organizasyondan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48