Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başkan Demirkol, Devteşti’nde Park Ve Yol Çalışmalarını İnceledi

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve teknik ekiple birlikte Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Devteşti Mahallesinde 9696, 9697, 9679 ve 9711 sokaklarında sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceledi. Çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler alan Başkan Demirkol, işçilerle de sohbet etti.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın temiz ve yeşil bir ortamda yaşaması, yollarının tertemiz olmasını amaçlamaktayız. Haliliye’nin en kalabalık yeri olan Devteşti Mahallesinde, daha yapılaşmanın olmadığı alanlarda, Fen İşleri Müdürlüğümüz yol açma çalışmaları yapmakta. Kırsalda mahallelerimizde de, beş ayrı ekibimiz çalışmaktadır. Fen İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri, tam manasıyla sahadadır, sahaya hakimdir. Bu çalışmalarımız, kış yaz devam etmektedir” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol, açıklamalarının ardından beraberindekilerle birlikte Devteşti Mahallesinde yapımında sona yaklaşılan 30 bin metrekarelik alana sahip birbirine bitişik 7 parkta incelemelerde bulundu.

Yemyeşil görünümüyle mahalleye estetik katan parkla ilgili ilgililerden bilgiler alan Başkan Demirkol, incelemeleriyle ilgili şunları kaydetti:

“Yeşil Haliliye diye işe başladık, şimdi yemyeşil Haliliye diyoruz. Yemyeşil Haliliye olma doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bizim anlayışımız; kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak. Bugün, Devteşti Mahallemizde birbirine bitişik olan yedi parkımızın çalışmalarını inceledik. Parklarımızda, çocuklarımız için oyun grupları olacak. Engellilerimiz aileleriyle birlikte aynı masada oturup yemek yemesini sağlayacağız. Bu anlamda şehre nefes aldırmak, yeşil alanların bir şehrin akciğeri olduğunun bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Bu yedi parkın toplam alanı otuz bin metrekaredir.”

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49