Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi, Muhtarla Gününde Muhtarlarla Buluştu

Türkiye'de ilk kez 2015 yılında kutlanmaya başlanılan 'Muhtarlar Günü' nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programa Muhtarlar yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet Sosyal Tesislerde düzenlenen geceye: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Jandarma Alay Komutanı Albay Nuri Öztürk, İlçe Belediye Başkanları AK Parti eski Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Emniyet Müdürü Velsal Tipioğlu, Muhtarlar Dernek başkanları ile çok sayıda merkez ve kırsal mahalle muhtarı katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, muhtarlara merkezde ve kırsal alanlarda yapılan ve yapılacak olan proje çalışmaları ile ilgili bilgi vererek "Muhtarlar mahallelerinde, ilçe belediye başkanları ilçelerinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ise 1396 mahalleye hizmet ediyor. Şanlıurfa'nın AK Hükümetler döneminde nerden nereye geldiğini muhtarlarımız iyi biliyor. Dünyada herşey maddi değildir. Manevi olarak bu toplumun, bu ülkenin ve bu vatanın derinliğinde her zaman kardeşlik, yardımlaşma, paylaşma ve her zaman cennet olan vatana sahip olmalarının, onun uğrunda ölme vardır. Muhtarlarımız için çok önemli bir gündeyiz. Büyükşehir Belediye başkanlığımızın ev sahipliğinde muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlar bizim mahalledeki temsilcilerimizdir. Bizimle birlikte seçildiniz, bu milletin reyi ile seçildiniz ve bizde bu milletin reyi ile seçildik. Birbirimizi anlayarak, omuz vererek, kalben ve samimiyetle milletimizin huzuruna İnşallah önümüzdeki dönem gideceğiz" dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise "19 Ekim Muhtarlar gününüzü kutluyorum. Her geçen yıl bu yıl ki kutlamalardan daha mutlu, coşkulu, daha iyi ve kaliteli hizmeti milletimize sunmuş olmanın onuruyla, gururuyla daha daha çok birlikteliliğimizin olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Muhtarlara yönelik düzenlenen gece nedeniyle Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop, günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederek plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49