Öne Çıkanlar elektrık Ahmet Demir Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı Eczanelerde Yeni Dönem!

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi: Çocuklarımızın Geleceği İçin Yeşil Alanlar Oluşturuyoruz

Başlattığı yeşil atağı kapsamında Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alan projesi olan GAP Vadisi'nde büyük ilerleme kaydeden ve 13 ilçenin tümünde şehir parkları oluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu kez 2 milyon ağaç ve bitki türü çeşidi dikimi ile yoluna devam ediyor.

Hedef olarak belirlenen 2 milyon ağaç ve bitki türü çeşidinde 2017 yılının sonuna doğru yaklaşan Büyükşehir Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşların katılımı ile Halil-ü Rahman şehir ormanında dikim töreni düzenledi.

Törene katılarak vatandaşlara fidan dikiminde eşlik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, amaçlarının 'yeşiller içinde bir Şanlıurfa' oluşturmak olduğunu söyledi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN YEŞİL ALANLAR OLUŞTURUYORUZ

Göreve geldikleri günden bu yana yeşil alanların artmasına yönelik uygulamalar gerçekleştirdiklerini dile getirerek, Şanlıurfa'nın artık yeşille anılması için bu yönde projeler ürettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Halil-ü Rahman Şehir Ormanını, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığımız daha da genişletip Şanlıurfa halkına nefes alabilecekleri, çocuklarımız için gelecek olabilecek bir alan oluşturuyor. Böylesine güzel bir ortamda yine halkımızla birlikte ağaç dikeceğiz. Şanlıurfa'da 1 milyon 940 bin insanımız yaşıyor. Her insanımız adına bir ağaç ve bitki türü çeşidini toprakla buluşturacağız. İnsanı seviyoruz, doğayı koruyoruz, çalışıyoruz ve ağaçları toprakla buluşturuyoruz. Kadromuz bir bütün olarak alın teri ile çalışıyor. Şanlıurfa'yı yeşillendirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız bu yeşil alanlara katkıda bulunacak. Esnaf, öğrencimiz, çocuklarımız ve kadınlarımızla birlikte ağaç dikim törenlerimiz devam edecek" dedi.

Törende katılımcılara Büyükşehir Belediyesi tarafından çorba ikramı yapılırken, dikimin ardından Başkan Çiftçi vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49