Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat’tan Dünya Çevre Günü Mesajı
“Çevre, şüphesiz bize geçmişten miras olarak kalmadı” sözleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, mesajında şunları kaydetti:
“Çevre, muhafaza edilmesi ve gelecek nesillere en güzel şekilde bırakılması gereken bir emanet. Bu emanetin gelecek kuşaklara bırakılmasında hepimizin üstleneceği sorumluluklar var. Haliliye Belediyesi olarak, bizlerin ve diğer canlıların yaşamları süresince ilişkilerini sürdürdüğü ve karşılıklı etkileşim içinde bulunduğu çevremizi temiz tutma ve yarınlara yaşanılabilir bir ortam bırakma noktasında üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiriyoruz. İlçe merkezimizde ve kırsal mahallelerde yürüttüğümüz tüm proje ve çalışmalarda çevreyi ve yeşili korumaya azami hassasiyet gösteriyoruz. Havayı, suyu, toprağı ve doğal kaynaklarımızı muhafaza ederken bir yandan da ağaçlandırma projelerimizle yeşil alanların sayısını hızla artırıyoruz. Çevre konusunda örnek teşkil ettiğimiz ve farkındalık oluşturduğumuz en önemli projelerimizden biri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde gelecek nesillere tertemiz ve gelişmiş bir dünya bırakmak, israfı önlemek, atık miktarını azaltmak ve mevcut atıkları dönüştürmek amacıyla yürüttüğümüz ‘Sıfır Atık Projesi’. Proje kapsamında Haliliye’mizde 2021 yılında 369 ton kağıt, plastik, cam ve metal malzeme topladık. Projeyle ekonomiye 1 milyon liralık rekor katkı sağladık. Geri dönüştürülen atıklar sayesinde 4 bin 182 yetişkin ağacın kesilmesini ve 300 milyon litre suyun kirletilmesini engellemiş olduk. Çevre bilincinin oluşturulmasında ve korunmasında bireylere de görev ve sorumluluklar düşüyor. Yaşadıkları çevreyle bütünleşmiş ve onu korumuş bireyler şüphesiz yarınlara bırakılacak sağlıklı çevrenin oluşturulmasında anahtardır. Hemşehrilerimizin evlerinde gösterdiği titizliği yaşadıkları çevreye de göstermeli yaşanılabilir çevre için hayati öneme sahip. Gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak hepimizin elinde. Tüm halkımızın 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, temiz ve daha yaşanılabilir bir dünya diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48