Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat’tan 19 Mayıs Mesajı

“Kurtuluş mücadelesine giden yolun kapısı 19 Mayıs 1919’da, bu milletin azim ve kararlılığı ile açılmıştır. Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı mücadele vatanın her karışında karşılık bulmuş ve bu milletin metaneti ve fedakarlığı ile zaferle taçlanmıştır” sözleriyle başladığı mesajında, Başkan Mehmet Canpolat şunları kaydetti:

“Bu kutlu zafer yolculuğunun yıl dönümü, geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerin omuzunda bayrağımızdaki hilal gibi yükselmiş ve bu vatan yine bu toprakların öz evlatları gençlere bir bayram olarak armağan edilmiştir. “Vazifesi, her hâlükârda Türk istiklali ve istikbalini muhafaza etmek” olan gençlik, tutan elimiz, gören gözümüz ve yarınlara geleceğimizi umutla taşıyan en güçlü enerji kaynağımızdır. 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, gençlerin enerjisine, idealine, gayretlerine armağan edilmiş bir bayramdır. Bu armağan, vatan sathında bağımsızlığımızı ebedi olarak muhafaza edecek çelikten iradeli bir gençlik ruhuna armağan edilmiştir. Gençlerimiz, geleceğe açılan kapı, en karanlık anımızda yanı başımızda parıldayan bir ışık, geleceğimizin teminatı ve aydınlık ufuklara açılan penceremizdir. Haliliye Belediyesi, bu kıymetli hazinenin farkında olarak, gençlik merkezleriyle gençlerimizin spor, kültür, eğitim gibi ihtiyaçlarını temin etme noktasında imkânları sonuna kadar onların istifadesine sunmuştur ve sunmaya da devam edecektir. Bu vesileyle, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, geleceğimiz olan gençlerimize sağlık, huzur ve başarılarla dolu nice bayramlar dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48