Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN CANPOLAT: MİLLETİMİZE HİZMETKAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Haliliye'de 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programında düzenlenen programa katılan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Biz her zaman olduğu gibi sizlerle bir ve beraber olmaya hem hal olmaya dertlerinizle dertlenmeye sahadan gelen sizin üzerinizdeki talepleri çözüm anlamında çözmeye vatandaşlarımıza hadim olmaya hizmetkar olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde gerçekleşen Haliliye'de 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nacar, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu katıldı.

Açılış konuşmasında Haliliye’nin geleceğine dönük çalışmalar yaptıklarını aktaran Başkan Canpolat, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:
“Maşallah teşkilatımıza, teşkilatıma diyeyim önümde kitapçık baktım biraz daha zaman geçerse inşallah ansiklopedi olacak. Dolu dolu geçiriyorsunuz. Gerek bizim yerel yönetimlerle ilgili hizmetlerimizde gerekse teşkilatla ilgili hizmetlerinizde çok şükür elhamdülillah şuna şükrediyoruz başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi herkesin artık kabullendiği bir dünya lideri var. Bu dünya liderinin izinde sizin böyle teşkilat olarak fissebillah bir dava bilinciyle çalışmanız, bizim de onun emrinde ve izinde yerel yönetimlerde vatandaşa hizmet etmenin gururunu mutluluğunu sevincini paylaşıyoruz. Geçmişte olduğu gibi geçmişte yaptığımız gibi hep birlikte hep beraber bugün de yaptığımız gibi inşallah gelecekte de 2023'te de Haliliye ilçe teşkilatımızı Haliliye’mizin destan yazacağından hiç şüphem yok. Bunu da buradan ifade etmek isterim. Biz her zaman olduğu gibi sizlerle bir ve beraber olmaya hem hal olmaya dertlerinizle dertlenmeye sahadan gelen sizin üzerinizdeki talepleri çözüm anlamında çözmeye vatandaşlarımıza hadim olmaya hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Sonrasında İnşallah yine yerimiz olan sahne değil sahada olacağız diyorum saygılar sunuyorum.”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise açıklamasında, Türkiye'nin her yerinde tüm milletvekilleri ile teşkilatlarının tamamının sahada ve toplantılarda olduğunu dinamizm içerisinde tüm Türkiye’yi dolaştıklarını kaydetti.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bizler bu bayrağı devralırken hiç durmadık kadın kolları gençlik kolları ana kademe belediye başkanımızın desteğiyle sürekli sahada olduk çalıştık durmadık burada tek bir amacımız vardı reisimiz genel başkanımız cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hak davasının hak bayrağının daha geniş kitlelere ulaşmasına amaçladık.”

Başkan Canpolat ve beraberindekiler daha sonra mahalle muhtarları ve Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48