Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat İle Projeler Bir Bir Tamamlanıyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim vaatleri arasında bulunan projeler bir bir hizmete sunuluyor.
Başkan Canpolat’ın talimatlarıyla ilçede yapılan tespitlerin ardından hayata geçirilen projeler ilçeye nefes aldırıyor. Bölgelerin eksikliklerine göre yükselen projelerden biri olan ve Karşıyaka Mahallesine kazandırılan Kapalı Semt Pazarı ve Spor Kompleksi, geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. 6 bin 320 metrekare alan üzerine inşa edilen ve Zabıta Müdürlüğü, Mahalle Muhtarlığı, Otopark ve Caminin yer aldığı Kompleks, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.
AHMET YESEVİ KOMPLEKSİ BİTME AŞAMASINDA
Karşıyaka Kapalı Semt Pazarı ve Spor Kompleksi projesinin faaliyet girmesinin ardından Sancaktar ve Ahmet Yesevi Mahallelerine kazandırılan projelerde de sona yaklaşıldı. Ahmet Yesevi Mahallesinde vatandaşların talebine kayıtsız kalmayan Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatıyla yapımı başlayan Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksinde hummalı çalışmalar devam ediyor. 10 bin metrekare alan üzerine çalışmaların sürdüğü projede; Aşevi, Sosyal Market, Giyim Market ve Glutensiz Ekmek Fırınını yer alıyor.
SANCAKTAR KOMPLEKSİNDE SONA GELİNDİ
Sancaktar Mahallesinin ihtiyaç duyduğu Kompleks Projesinde ise inşaat çalışmaları tamamlandı. Çok amaçlı sosyal tesis, semt pazarı, cami ve parkın yer aldığı projede kapalı otopark olarak da kullanılan semt pazarı yeri, vatandaşların hizmetine sunuldu. Yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu ve 5 bin 600 metrekare alan üzerine kurulan Kompleks, kısa süre içerisinde diğer faaliyetleriyle de vatandaşların hizmetine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48