Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat ile projeler bir bir hayata geçiriliyor
Hesap verilebilir, şeffaf bir yönetim anlayışıyla bölge ayrımı yapmadan adaletli bir şekilde hizmetleri yürüten Başkan Mehmet Canpolat, seçim sürecinde verdikleri sözleri de bir bir yerine getirdiklerini kaydetti.

HALİLİYE’DE İSTİHDAM ATAĞI: 2 FABRİKA
Başkan Mehmet Canpolat, gençlere istihdam olanağı sağlamak amacıyla 2 fabrika projesini hayata geçirdi. Başkan Canpolat, fabrika yapımı çalışmalarının devam ettiğinin altını çizerek, “İlimizde istihdamı artıracak olan fabrikamız yüzlerce gencimizi istihdam edecek” ifadelerini kullandı.

İBRAHİM TATLISES KÜLTÜR MERKEZİ
Karşıyaka Mahallemizde hayatın her alanına tesir edecek merkezlerimizde çalışmalarda sona gelindi. Toplam alanı 4 bin metrekare olan merkezimiz bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına katkı sunacak. İçerisinde mahalli aşçıların yetişeceği gastronomi merkezi, 8 adet meslek edindirme atölyesi, konservatuar salonu ve 150 kişi kapasiteli kütüphanenin yer aldığı proje açılışa hazır.

KARŞIYAKA SEMT PAZARI VE SPOR KOMPLEKSİ
Karşıyaka mahallemizde günümüzün en modern koşullarına uygun semt pazarı, Spor Kompleksi hizmete sunuldu. Pazar yerimiz ayrıca bölgeye kapalı otopark hizmeti de sunuyor.

MİLLET BAHÇESİ İLE HALİLİYE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
TOKİ ve Büyükşehir Belediyemiz ile Devteşti ve Süleymaniye mahallemizde yer alan millet bahçemize start verdik. Toplam 118 bin metre kareden oluşan yeşil alan ile ilçemizin çehresi değişecek. Başkan Mehmet Canpolat’ın projeleri arasında yer alan Millet Bahçesi Projesinin inşaat çalışmaları, Devteyşti ve Süleymaniye mahallelerinin kesiştiği 118 dönümlük alandaki çalışmalar kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

SANCAKTAR’DA ASIRLIK SORUN KOMPLEKS PROJESİ İLE ÇÖZÜLDÜ
Sancaktar Mahallesinde uzun yıllardır devam eden sosyal tesis ve yeşil alan sorunu çözüme kavuşturuldu. Yer tahsisi Büyükşehir Belediyesinden yapılan Makine ikmal alanını yıkılarak Pazar yeri, çok amaçlı kültür evi, camii, park ve zabıta karakolu inşaatına başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49