Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat: Bir Sözümüzü Daha Yerine Getirdik
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, inşaatında sona gelinen İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi ve Göbeklitepe Gastronomi Merkezini inceledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ve teknik ekip ile Karşıyaka Mahallesinde yapımında sona gelinen projeyi inceleyen Başkan Mehmet Canpolat, tamamlanma aşamasına gelen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kısa süre içerisinde açılışı yapılacak olan Kültür Merkezi ve Gastronomi Merkezinin Şanlıurfa ve Haliliye’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Mehmet Canpolat, “Bu sözümüzü de çok şükür yerine getirdik” dedi. Başkan Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Şu anda İbrahim Tatlıses Kültür Merkezimizdeyiz. Vadetmiştik, söz vermiştik. Burada mesleki edindirme ofisleri, modern bir kütüphane, en alt kat nikah salonu ve bir de gastronomi merkezi olarak burayı icra edeceğimizi seçimden önce söz vermiştik. Bu sözümüzü de çok şükür yerine getirdik. Şu anda hummalı bir şekilde iç tefrişatı için çalışmalar devam ediyor, şuanda deneme çalışmaları da başladı. En kısa sürede Şanlıurfa mimarisine uygun dış cephesiyle, içyapısıyla ve aynı zamanda da sadece ve sadece Urfa’ya özgü yemeklerin burada sergileneceği, sunulacağı, Haliliye Belediyesi tarafından yine işletilecek, minimum bir kar oranıyla vatandaşlarımıza çok nezih bir ortam sağlayacağız. Nasıl ki civar illerdeki mutfak müzelerinden, gastronomi merkezlerinden vatandaşlarımız bahsediyordu, biz de neden Urfa’da olmasın, Haliliye’de olmasın dedik ve Haliliye’mize İbrahim Tatlıses Kültür Merkezimiz içerisinde yaklaşık 300 metrekarelik bir alanda, Urfa’nın en iyi ustalarının yer aldığı, Şanlıurfa mahalli yemeklerinin sergileneceği bir merkez olacak. Dışarıdan gelen misafirlerinizi Urfa yemekleriyle ilgili nereye götüreceğiz diye düşündüğünüzde aklınıza gelebilecek yer. Tamamen kamu yararına çalışma söz konuşu. Minimum bir kar oranıyla burada vatandaşlarımıza hizmet etmiş olacağız. Mesleki edindirme ofislerimizde birçok aşçı ustası, berber, elektrikçi yetişecek. Zemin katta da 174 kişilik bir konferans salonu ve nikah salonu ile birlikte İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi çok kısa bir süre sonra vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun diyorum.”
Başkan Mehmet Canpolat’ın seçim vaatlerinden biri olan ve 4000 metrekare alan üzerine inşa edilen projenin içerisinde kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerin gösterildiği Konferans Salonu, birbirinden lezzetli mahalli yemeklerin sunulacağı Gastronomi Merkezi, istihdama yönelik Meslek Edindirme Atölyeleri, Kütüphane ve Nikah Salonu yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48