Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül’den Kitap Fuarına Davet

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarına gençler yoğun ilgi gösteriyor. 100 yayın evi ve 166 yazar ile şairin katıldığı kitap fuarına gelen öğrenciler günün büyük bir bölümünü burada geçiriyor.

Türkiye’nin en büyük kitap fuarı özelliğini taşıyan 5. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarını gezmeye gelen öğrenciler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e sevgi gösterisinde bulundu. Kentte gençlere yönelik eğitim alanında yapılan yatırımlarla 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Başkan Beyazgül, öğrencilerle bir araya geldi.

Fuar merkezinde öğrencileri karşılayan Başkan Beyazgül, onlarla bol bol sohbet edip kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Kitap fuarına gelen öğrencilere kitap hediye çeki veren Başkan Beyazgül, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı, 11 Aralık Pazar gününe kadar kitapseverleri ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49