Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül’den “Babalar Günü” Mesajı

Başkan Beyazgül Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında” Hayatın her anında ve yaşında varlığıyla ruhumuzu ısıtan babalarımız aile değerlerimizin korunmasında önemli görev ve sorumluluklar üstlenerek adalet, fedakârlık, sevgi, saygı, gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

“Bizlerden desteğini bir an olsun eksik etmeyen babalarımızın kıymetini bir gün değil her gün bilmeliyiz. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Ancak göstereceğimiz sevgi ve saygı ile onların yüreklerini hoşnut edebiliriz.

Hiç şüphesiz anne ve babaya iyilik etmek, onlara karşı sevgi ve saygıda kusur etmemek bizlerin insani görev ve sorumluluklarıdır. Anne ve babasının duasını alan evlatların yolu daima açık, akıbetleri hayırlı olacaktır.

BAŞKAN BEYAZGÜL:”BABALARIMIZ BİZİM İLK KAHRAMANLARIMIZDIR”

‘Babalar Günü’ vesilesiyle tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ederken, çocukları, aileleri için gece gündüz demeden çalışan, ilk kahramanlarımızın Babalar Günü’nü tebrik ediyor, ahirete irtihal etmiş tüm büyüklerimizi rahmetle, hürmetle yâd ediyorum”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de önemi bir güne sığmayacak kadar büyük olan bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimizin başını okşamaya onlara babalarının birer emaneti gibi sahip çıkmaya, yüzlerinde küçük de ola bir tebessüm olmaya devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48