Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, Talimat verdi üst geçitlerde çalışmalar hızlandı
Kent trafiğinin rahatlatılması amacıyla yeni bulvarlar ve yeni yolları Şanlıurfalıların hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaya can güvenliğinin sağlanması, vatandaşların karşıdan karşıya sorunsuz ve güvenli bir şekilde geçmelerini temin etmek amacıyla modern üst geçitler inşa ediyor.
İnsan sirkülasyonun fazla olduğu bölgelerde başlatılan modern üst geçit çalışmaları kapsamında belirlenen Akçakale Yolu 8. Noter önü, Akçakale Devlet Hastanesi önü, Karaköprü İlçe Jandarma Komutanlığı önü, Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali (Otogar) önü ve Yeşildirek Mahallesinde modern üst geçit çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün en yakın zamanda bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması direktiflerini çalışma alanında uygulayan ekipler, yaya trafiğinin en yoğun olduğu 5 farklı bölgede modern, kent estetiğine uygun üst geçitler inşa etmek için mesaisini sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48