Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül Şehit Orhan İrkarlı Bulvarındaki Çalışmaları İnceledi
Kent genelinde şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yeni yol açma, yol genişletme, altyapı, üstyapı ve asfalt çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yapılaşmanın yoğunlukta olduğu Seyrantepe Mahallesine yeni bir bulvar kazandırıyor.
Kuzeybatı Çevre Yolu ile Seyrantepe (Maşuk) Mahallesini birbirine bağlayacak olan Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, ŞUSKİ ekipleri ile de koordineli bir şekilde çalışıyor. Bölgedeki çalışmalar tamamladığında Şanlıurfa’ya alternatif bir yol kazandırılmış olacak.
“ŞANLIURFA TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK YENİ BULVARLAR KAZANDIRIYORUZ”
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bölgede sürdürülen çalışmaları yeninde inceleyerek Şanlıurfa’nın dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
Başkan Beyazgül, “ Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında kendi ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla yarma, dolgu, kamulaştırma ve yeni yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. 3 bin 800 metre uzunluğundaki bir yol burası Maşuk ve Seyrantepe’de ulaşımı sağlayarak Kuzey Batı Çevre Yoluna bağlanacak ve bu noktada ulaşımda büyük bir rahatlama sağlamış olacağız. Şanlıurfa adeta bir şantiyeye dönmüş durumda araçlarımız dolu gidip dolu geliyor. Arakamızda gördüğünüz kepçemizi de filomuza yeni kattık. Şuan da birçok yerimizi ihaleye vermeksizin kendi çalışanlarımız ve ekipmanlarımızla yapıyoruz. Bu durum bir yandan bize tasarruf ettirirken diğer yandan buradan elde ettiğimiz tasarruf ile yeni hizmetleri Şanlıurfa’ya kazandırıyoruz. Şanlıurfa bir nefes alsın ulaşım bir nefes alsın diye var gücümüzle çalışıyoruz. Burada sahada gece gündüz çalışan isimsiz kahramanlarımıza da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48