Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül kentin değerlerini dünyaya tanıtacağız
İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilen Şanlıurfa’da Bozova Bungalov Evler, Karacadağ Kayak Merkezinde otel ve konaklama çalışmaları, Hz. İbrahim Peygamber’in makamından, Hz. Eyyüp Peygamber’in makamına uzanan Kültür ve Turizm Yolu, Viranşehir’de Eyyüp Nebi Sabır Evleri, gibi projeleri gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışma temposunu artırarak sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Şanlıurfa’yı 2023 yılına hazırlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’nın yıldızının daha da parlaması için hayata geçirdiği projelerle şehrin kalkınmasını sağladı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞEHRİN GÜZELLEŞMESİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Şanlıurfa’daki değişim ve dönüşümün kendilerini ve şehri ziyaret eden yerli ve yabancı misafirleri mutlu ettiğini ifade eden Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa’da sayısız projeler yaptık ve bu projeleri çok kısa sürede gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şanlıurfa’nın her alanına dokunduk vatandaşlarımızla hep iç içe olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Peygamberler şehrinde gönül dostlarımızla birlikte olduk. Bu şehre yaptığımız hizmet bizi mutlu ediyor. Şehrin değişimi bizi mutlu ediyor. Şehrin güzelleşmesi bizi mutlu ediyor. Şehirde birlik ve beraberlik içerisinde aldığımız bu sonuçlar, bizi mutlu ediyor. Yurt içi ve yurt dışından gelen her bir ziyaretçimizin ilk söylediği söz “Şanlıurfa ne kadar güzelleşmiş, ne kadar değişmiş, keşke Şanlıurfa’da yaşasaydım” denilmeye başlandı. Bu durum bizim için büyük bir mutluluktur.” Dedi.

ŞANLIURFA BİR TARİH ŞEHRİDİR

Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa’da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ekibimizle çok daha güzel işler yapacağız. Göreceksiniz Şanlıurfa bir dünya şehri olacak. Şanlıurfa’yı tüm Türkiye tanıdı. Biz tanıtmaya devam edeceğiz ama dünyada da gastronomisi, tarihi ve müziği çok iyi bilinmeye başlandı. Şehrin güzelliği de daha çok görülmeye başlandı. Şanlıurfa tarihi bir şehirdir. Kentin dört bir yanında tarihi eserler ortaya çıkıyor. Bu tarihi keşifler geçmişimizi aydınlatıyor. Şimdi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bu değerler ışığında Şanlıurfa’yı tüm dünyaya tanıtacağız.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48