Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül Gençlerle Plaj Voleybolu Oynadı

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da “Gençliğe Yatırım Gelece Yatırımdır” anlayışıyla gençleri sportif aktivitelerle buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi turizm için gençler sahada etkinliğinin ikincisini düzenledi. Etkinlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de gençlerle plaj voleybolu oynadı.

“Dünya Miras Listesinin Yıldızı Şanlıurfa’da” sloganıyla "Turizm için gençler sahada" projesinin ikincisini Şanlıurfa Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, turnuvayla Şanlıurfalı gençleri sporun farklı branşlarıyla buluşturuyor.

Şanlıurfa turizmine de doğrudan katkı sağlayan turnuvaya katılan takımlar, Şanlıurfa’daki tarihi ve turistik mekânların isimleriyle yarışa katılarak bir yandan keyifli vakit geçirirken diğer yandan spor yaparak zinde kalıyorlar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de turizm için sahada olan gençleri ziyaret ederek onlarla beraber plaj voleybolu oynadı. Renkli görüntülere sahne olan karşılaşmada kazanan Başkan Beyazgül’ün dâhil olduğu “Takoran Vadisi” takımı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49