Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül'den yıl sonu değerlendirmesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın toplantısında Beyazgül, bir yıl içerisinde yapılan ve yapılması planlanan projeleri anlattı.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenlenen yıl sonu değerlendirme toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İlçe Belediye başkanalrı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

PROJELER GÖRSEL SUNUMLA TANITTI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yıl sonu değerlendirme toplantıda 2021 yılında yapılan hizmetler, gerçekleştirilen projeler ve yapımı devam eden projeler titizlikte hazırlanan görsel görüntü eşliğinde tanıtıldı.

TRAMBÜS 21 NİSAN'DA GELECEK

  1. yıl sonu değerlendirme toplantısında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, " Dönüşü zor olan trambüsleri 18 metreye indirdik. Eğer bir aksama olmadığı takdirde 21 Nisan'da ilk trambüsümüz
  2. gelecek.Daha sonrada raylı sistemin projesini yapacağız. Onun finansman konularını hallettik"dedi.

ZEYNEL BAŞKANDAN BİR YIKIM MÜJDESİ DAHA!

Beyazgül “Tariki bir kentte Urfa halkı betonarme yapı istemiyor. Burayı yıkacağız. Urfa tarihi bir kent. Buna göre herkes tedbirini alsın. Urfa halkı. Buna göre hazırlığınızı yapın dedik. Bu noktada da adımlarımızı atacağız. Turizm yolu denildi. 310 konutun kamulaştırılmasının tamamladık, Yıkımı eksik olan 10 tane konut kaldı. Onlarında yıkımını tamamlıyoruz. Orada da yol çalışmamızı başlatıyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49