Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül'den iki ilçeye ziyaret
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Suruç İlçe teşkilatını ziyaret etti. parti binasında gerçekleşen ziyarette ilçede yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Suruç Koordinatörü Ömer Ercanlar, Suruç’ta yapılan çalışmaların mimarının Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olduğunu belirterek Başkan Beyazgül’e yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Başkan Beyazgül, parti ziyaretinin ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İlçede esnafları ziyaret eden Başkan Beyazgül, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Esnaf ziyaretinin ardından Başkan Beyazgül, Suruç Gençlik merkezinde genç sporcularla bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Başkan Beyazgül, daha sonra ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ev ziyaretinde vatandaşların Ramazan Ayı’nı tebrik eden Başkan Beyazgül ailelerle yakından ilgilendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç ziyaretinin ardından Birecik ilçesinde geçti. Burada AK Parti Birecik İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Beyazgül, ilçe Başkanı Vahap Aktar ile bir araya geldi. Parti ziyaretinin ardından Başkan Beyazgül, ilçede ev ziyaretleri gerçekleştirerek esnafla bir araya geldi.

AK Parti Birecik İlçe Başkanı Vahap Aktar, ilçede yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Beyzgül’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48