Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, Bir yılını değerlendirdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın toplantısında Beyazgül, bir yıl içerisinde yapılan ve yapılması planlanan projeleri anlattı.

Özel bir otelde düzenlenen yıl sonu değerlendirme toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İlçe Belediye başkanları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yıl sonu değerlendirme toplantıda 2022 yılında yapılan hizmetler, gerçekleştirilen projeler ve yapımı devam eden projeler titizlikte hazırlanan görsel görüntü eşliğinde tanıtıldı.

2022 yılı Şanlıurfa’da Belediyecilik açısından bitirilen projelerle dolu dolu geçtiğini belirten Başkan Beyazgül, Kent merkezi ve 13 ilçede bir çok projenin bittiğini belirti.

Beyazgül açıklamasında, Salı günü trambüslerin yola çıkacağını Karaköprü'den Eyyübiye Devlet Hastanesi'ne kadar raylı sistemi hayata geçireceği söylerken, Büyükşehir Belediye binasını da satın aldıklarını ifade etti.

ARKADAŞLARIMIZ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Beyazgül, “Arkadaşlarımız bir ilki gerçekleştirdik. Atık sudan gübre elde ettiler. Gübrelerimiz şu anda çok kıymetli oldu. 6 fabrikayı açtık. Bir fabrikayı halk ekmeğine dönüştürdük. Abide Kavşağı çalışmaları tamamlandı. Kuzey şehir konut projesi çalışmaları başladı. OSB’nin su sorununu çözeceğiz. Halk Ekmek Fabrikası sona gelindi. Hobi Bahçeleri hak sahipleriyle buluştu. Diyarbakır-Mardin çevre yolunu trafiğe açtık. Eyyübiye’deki koku ile ilgili defalarca oraya gittik, koku yok" dedi.

TRAMBÜSLERLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK

Beyazgül, “Raylı sistem projemizle Karaköprü’den Eyyübiye’ye kadar ulaşacak bir sistemdir. Ulaşım master planı biz geldiğimizde yoktu. Biz ulaşım master planını hazırlattık. Yakında proje ihalesine çıkacağız. Urfa raylı sisteme de sahip olacak. Önümüzdeki Salı veya Çarşamba günü trambüslerle ilgili çalışmalar tamamlanacak”dedi.

BAŞARININ ÖNÜNDE BİR ENGEL YOKTUR

Beyazgül, “Bugün için şehrimizle ne kadar övünsek azdır. Çok az zamanda çok yollar kat ettik. Belediyemiz ve bütün kurumlar yaptığı bütün işlerde mevzuat çerçevesinde ve hukuk içerisinde kalarak başarıyor. Mevzuat ve hukuk çerçevesinde hareket edelim. Allah’ın izni ile başarının önünde de bir engel yoktur. Herkes kendi görevini bilecek” şeklinde konuştu.

Lansman tanıtımı soru cevap ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49