Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, Basınımız demokrasinin vazgeçilmez parçasıdır
Başkan Beyazgül mesajında “Basın, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından oldukça önemlidir. Toplumumuzun değerlerini ön planda tutan, ülkesinin, devletinin ve milletinin yanında olan basınımız, demokrasinin vazgeçilmez parçalarından biri olmuştur.

Teknolojinin getirdiği yenilikler ve dijitalleşme çağı ile birlikte objektif haberlere ulaşmak daha da önemli hale gelmiş, tarafsız ve doğru habere ulaşmak son derece önem kazanmıştır.
Ülkemizin ve şehrimizin kültürel ve ekonomik olarak kalkınmasına da önemli katkılar sağlayan basınımız üzerlerindeki bu sorumluluğun bilincinde olarak hem şehrimize hem de ülkemize katkıda bulunmaktadırlar.

Bu anlamda toplumumuzu bir arada tutan devletin ve milletin yanında yer alan basınımız, demokrasinin bölünmez bir parçası haline gelmiştir. 15 Temmuz hain darbe girişiminin akamete uğratılmasında yerel ve ulusal basınımızın dik duruşunun, milletimizin bağımsızlığına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı tek ses olmasının rolü elbette ki büyüktür.

Bu duygu ve düşüncelerle gerek Şanlıurfa’mızda gerekse ülkemizde büyük özveri ve fedakârlık isteyen bu görevi üstlenen, gece gündüz gözetmeksizin görevlerini icra eden tüm medya çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarken mesleklerini yaparken ebediyete irtihal eden basın şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48