Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül Basın Mensupları İle İftarda Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gazete, televizyon, radyo ve internet haber sitelerinde görev yapan basın mensuplarıyla geleneksel iftar programında bir araya geldi.

İftar yemeğinin ardından basın mensupları Şanlıurfa’da yürütülen hizmetler, devam eden projeler ile ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e sorular yöneltilirken Başkan Beyazgül basın mensupları tarafından sorulan soruların tamamını cevapladı.

Şanlıurfa’ya hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Beyazgül, Şanlıurfa’nın turizmine yönelik yatırımların devam edeceğini belirterek Trambüs, hobi bahçesi, Kültür ve Turizm Yolu, Özdiker Kuyumcular Çarşısı konularında gazetecilerin kente dair merak ettiği soruları yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49