Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Başkan Bayık’ın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Bayık yayınladığı mesajında; “Demokrasinin en önemli unsurlarından olan gazeteciler kamuoyunun doğru, tarafsız ve ilkeli bir şekilde dünyada yaşanan gelişmelerden haberdar olmasını sağlamaktadır. Bu hususta toplumun gündemde yaşanan gelişmelerden etkin bir şekilde haberdar olması için her türlü koşulda fedakârca emek veren kıymetli basın mensuplarımız her türlü takdiri hak etmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle meslek ilkeleri çerçevesinde toplumun bilinçlenmesi için doğru ve objektif bir şekilde mesleğini icra eden tüm değerli gazetecilerimizin ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışma hayatlarında başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49