Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Başkan Bayık, Engelli Bireyleri Ziyaret Edip Taleplerini Dinledi
Sosyal Belediyeciliğin en önemli unsuru insan yaşamını kolaylaştırmak amacıyla eğitimden sağlığa, ekonomiden kültüre, yaşamlarına dokunarak sosyal yaşama katılımı artırmak adına sürekli sosyal bir ilişki içerisinde olan Bayık, çeşitli mahallelerde engelli bireyleri ziyaret etti.
Ziyaret ettiği engelli bireyler ve onların ailesiyle görüşen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, kendisine iletilen taleplerin en kısa zamanda karşılanacağını belirterek şu ifadelere yer verdi;
‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle Karacurun ve Yeni Mahalle’mizde bazı kardeşlerimizi ziyaret ettik. Kendileriyle sürekli irtibatlı olduğumuz bu kardeşlerimizi sadece bugün değil, süreklilik arz eden bir ilişki içerisinde dayanışmamızı sürdürüyoruz. Yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşama katılımlarını artırmak için elimizden gelen her çareye başvuracağız’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48